Právne predpisy platné pre podnikateľov Platné v Slovenskej republike od 1.1.1993
Prehľad platných právnych predpisov pre podnikateľskú a manažérsku činnosť platných v Slovenskej republike od 1.1.1993. Prehľad slúži ako pomôcka pri orientácii v legislatíve.