Začleňovanie Európskeho dohovoru o ľudských právach do nášho právneho poriadku. 1 - Grman, Štefan
Transformácia medzinárodných zmlúv o ľudských právach a základných slobodách do vnútroštátneho právneho poriadku uzavreté Českou a Slovenskou republikou. Slovenská republika zmluvnou stranou Dohovoru o ochrane ľudských práv a základných slobôd. Zakotvenie časti medzinárodnoprávnej úpravy ľudských práv a základných slobôd v právnom poriadku. Harmonizácia slovenského právneho poriadku s právom Európskej únie.