K zákonu o verejnom obstarávaní - Hlaváčová, S.
Oboznámenie sa so zákonom č.263/1993 Z.z. o verejnom obstarávaní tovarov, služieb a verejných prác, ktorý vstúpil do platnosti 1. januára 1994. Podmienky, ktoré musí obstarávateľ spĺňať, pred začatím obstarávania. Ďalšie formy súťaže - rokovacie konanie a cenová ponuka. Komisia pre vyhodnotenie súťaží. Zriadenie štátneho dohľadu nad verejným obstarávaním. Zriadenie zboru expertov na pomoc obstarávateľom.