Priemyselná špionáž. 1 - Vyparina, S.
Úvod do priemyselnej špionáže, história metód a techník. Priemyselná špionáž a jej dôsledky, napr. vo forme nekalej súťaže, predstavuje hrozbu podnikateľom, celému priemyslu a hospodárstvu štátu. Popis jednotlivých foriem a metód špionáže.