Priemyselná špionáž. 3 - Vyparina, S.
Niekoľko príkladov priemyselnej špionáže v doterajšej histórii ľudstva od druhej svetovej vojny až do súčasnosti. Poskytovanie poradenských a konzultačných služieb za účelom získavania informácií - legálna špionáž.