Zanedbanie a ochrana dôležitých skutočností. 2 - Vyparina, S.
Pokračovanie v rubrike "Duševné vlastníctvo" z minulého čísla časopisu na tému ochrany ďalších dôležitých skutočností na pracoviskách predvýrobných etáp. Požičanie (vývoz) príslušnej dokumentácie v rámci obchodných a iných rokovaní. Zmluva o požičaní dokumentácie. Zásady, ktoré je nutné dodržiavať pro zasielaní dokumentácie do tuzemska a do zahraničia. Ochrana obchodných, licenčných a im podobných zmlúv v podniku. Ochrana v útvaroch ochrany duševného vlastníctva.