Zmluva o dielo
Zmluva o dielo uzavretá podľa 536 a nasl. Obchodného zákonníka na vyhotovenie zadania stavby a mandátna zmluva uzavretá podľa 566 a nasl. Obchodného zákonníka o obstaraní záležitostí investora.