K právnímu postavení státních zaměstnanců - Kalenská, Marie
Príprava novej právnej úpravy právneho postavenia niektorých štátnych zamestnancov. Pojem štátni zamestnanci. Právne postavenie štátnych zamestnancov z hľadiska historického vývoja. Právna úprava štátnej a verejnej služby od r. 1918 až do r. 1965. Navrhovaná právna úprava štátnej služby v ČR.