Zákonné alebo povinné zmluvné poistenie zodpovednosti organizácie za škody pri pracovnom úraze? - Plank, K.
Rozhodovanie o otázke, či sa má určitý druh poistenia ukladať ako zákonné poistenie alebo ako zmluvné poistenie. Závislosť aj od iných skutočností. Zákonné poistenie spojené s právnymi problémami. Zákonné poistenie v bývalom Československu. Demonopolizácia poisťovní v roku 1991, prijatá legislatíva o poisťovníctve v SR. Analýza problémov v poisťovníctve a prístup k ich riešeniu.