Kombinované předpovědi - Blatná, Dagmar
Rôzne extrapolačné predpovede tých istých časových radov získané rôznymi predpovednými metódami. Teoretický prístup k získaniu nových predpovedí agregáciou informácií získaných rôznymi metódami kombinovaním predpovedí, aby sa dosiahla kvalitatívne lepšia predpoveď.