Cesta k prosperitě, nebo nestabilitě? Privatizace zdravotnictví - Typolt, O.
Privatizácia zdravotníckych zariadení. Spôsob financovania zdravotnej starostlivosti v privatizovaných zdravotníckych zariadeniach. Privatizácia a stabilita verejných rozpočtov. Súkromné zariadenia a prosperita. Úloha štátu v privatizácii zdravotníctva.