Zásady štátnej zdravotnej politiky Slovenskej republiky
Zásady štátnej zdravotnej politiky Slovenskej republiky, ktoré vypracovalo Ministerstvo zdravotníctva SR. Dokument svetovej zdravotníckej organizácie - úlohy vlád k dosiahnutiu méty "Zdravie pre všetkých do roku 2000".