Legislatívne aspekty podnikania v SR. 3 Seriál Trendu a Národnej agentúry pre rozvoj malého a stredného podnikania o podpore podnikania na Slovensku - Lajčiaková, D.
Záverečná časť prehľadu právnych predpisov, ktoré súvisia s malým a stredným podnikaním na Slovensku.