Ako sa pripraviť na obchodné rokovanie so zahraničným partnerom - Korčmároš, Ján
Dve časti prípravy obchodného rokovania: 1. Zber informácií o krajine a podniku, ktorý partner reprezentuje, o zvyklostiach a osobitostiach. 2. Fáza prípravy príchodu. Čo si všímať na obchodnom partnerovi. Obchodné rokovanie a jeho časti (príprava, otvorenie, ponuková fáza, protiotvorenie partnera, jadro a zakončenie rokovania).