Účtovná uzávierka a závierka za rok 1993
Metodický pokyn na uzavieranie účtovných kníh a zostavenie účtovnej závierky podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva za rok 1993. Metodická podstata účtov. Súvaha v plnom rozsahu. Výkaz ziskov a strát v plnom rozsahu.