Konsolidace účetních závěrek bank - Rokosová, L.
O konsolidácii účtovných závierok všeobecne a špeciálne bánk, ktoré sa pokladajú za skupinu obchodných spoločností, legislatíva platná v ČR. Tri fázy postupu konsolidácie v materskej spoločnosti - banke, obchodných spoločnostiach dcérskych a pridružených subjektoch. Príklad využitia plnej metódy konsolidácie 1. pri priamom spôsobe a 2. ekvivalenčnej metódy.