Vztah manažerského a finančního účetnictví. 1 - Schroll, R.
Vzťah medzi finančným a nákladovým (vnútropodnikovým) účtovníctvom. Základný význam finančného a nákladového účtovníctva. Funkcie nákladového účtovníctva a ich vzťah k finančnému. Obsahové odlišnosti.