Sedm chyb při snižování nákladů
Program znižovania nákladov - odporúča sa tzv. inteligentné znižovanie nákladov, založené na fundovanej analýze kľúčových faktorov rastu. 7 rozhodujúcich chýb pri zavádzaní programu znižovania nákladov do praxe.