Príklad finančnej analýzy audítora - Zalai, Karol
Ilustrovanie ukazovateľov a metód použiteľných pre finančnú analýzu podniku (firmy) na konkrétnom príklade v pragmatickej rovine. Účtovná závierka podniku (súvaha, výkaz ziskov a strát). Štruktúra majetku a zdrojov jeho krytia. Pomocné finančné ukazovatele (likvidity, aktivity, rentability, zadlženosti). Objektivizácia záverov finančnej analýzy.