Příprava k auditorské činnosti v zahraničí - Zelenka, I.
Úloha auditu a význam vzdelávania audítorov. Porovnanie nárokov na audítorov, ktoré kladie Komora audítorov ČR so systémami vzdelávania audítorov vo V. Británii, Francúzsku a SRN, ako aj so všeobecnými nárokmi na audítorov a účtovníkov formulovanými Medzinárodnou federáciou účtovníkov-International Federation of Accountants-IFAC. Teoretický obsah odbornej prípravy a predmety, z ktorých sa skladajú skúšky.