Ako pracujú veľké reklamné agentúry
Práca veľkých reklamných agentúr. Medzinárodná agentúra J.W. Thompson je jednou z najväčších svetových reklamných agentúr vo V. Británii. Široký sortiment reklamných služieb, ktoré poskytuje vo svojich filiálkach po celej Európe, USA, Japonsku i v Austrálii. Využívanie služieb agentúr. Tvorba propagačného programu, určovanie cieľového trhu a motívov kupujúcich. Päť hlavných rozhodnutí známych tiež ako 5 M (mission, money, message, media, measurement). Práca reklamných agentúr s médiami.