Koučování mistrů
V súvislosti so zoštíhlovaním organizačných štruktúr vznikajú nové nároky na majstrov v priemyselnej výrobe. Sú to nároky na vedenie ľudí. Útvar podnikového vzdelávania by mal vyvinúť nové koncepcie a formy decentralizovaného vzdelávania, ktoré by sa realizovalo v pracovnej dobe s využitím interných a externých lektorov - koučovanie. Orientácia koučovania na potreby praxe.