Malá encyklopédia public relations. 13 Zásady komunikácie neziskových organizácií a vzťahy k zamestnancom - Žáry, Ivan
Ciele nezárobkových organizácií. Charakteristika aktivít public relations v týchto organizáciách. Informačná a komunikačná politika. Úlohy výkonného riaditeľa. Vzťahy k zamestnancom. Projekt zamestnaneckých public relations. Informovanie zdola nahor. Manažment ľudských zdrojov.