Malá encyklopédia public relation. 15 Práca tlačového tajomníka - Žáry, Ivan
Vzťah inštitúcie a médií. Funkcie tlačového a informačného odboru. Rutinné činnosti tlačového tajomníka, praktické rady. Pravidlá komunikácie. Tlačové konferencie. Úniky informácií. Informačný systém. Tok informácií.