Modernizácia a budovanie tratí - Filo, V.
Prístup k modernizácii slovenských železníc na základe európskej dohody o medzinárodných železničných magistrálach - AGC, a európskej dohode o najdôležitejších trasách kombinovanej medzinárodnej dopravy a súvisiacich objektoch - AGTC. Prvé štúdie na zveľaďovanie, modernizáciu železničných tratí. Koncepcia rozvoja dopravy, spojov a verejných prác.