Medzinárodné pracovné právo a 75 rokov činnosti Medzinárodnej organizácie práce - Schronk, Robert
Činnosť Medzinárodnej organizácie práce od jej vzniku v r.1919. Orgány MOP. Prijímanie dohovorov a odporúčaní je jednou z hlavných foriem činnosti MOP. Dohovory MOP ako normy medzinárodného pracovného práva. Normotvorná činnosť MOP. Aktivity MOP v súvislosti so zabezpečovaním základných ľudských práv. Kontrolný mechanizmus MOP.