Zdravotné poistenie po novom - Jaška, Š.
Zriadenie inštitúcie "Národná poisťovňa" zákonom NR SR č.7/93 Z.z. o zriadení Národnej poisťovne a o financovaní zdravotného poistenia, nemocenského poistenia a dôchodkového poistenia. Systém zdravotného poistenia. Zmluvy medzi poisťovňou a zdravotníckým poistením.