Zdravotné poistenie po novom - Jaška, Š.
Dokončenie príspevku o zriadení inštitúcie "Národná poisťovňa" a novom systéme zdravotného poistenia. Správa Fondu zdravotného poistenia a Fondy zdravotného poistenia regionálnych poisťovní.