Zo správy o sociálnej situácii obyvateľov Slovenskej republiky v r.1993
Sociálna situácia obyvateľstva SR v r. 1993. Vývoj základných ukazovateľov. Štruktúra obyvateľstva s skladba príjmov. Zloženie peňažných výdavkov. Zamestnávanie občanov v zahraničí. Vývoj miezd v podnikateľskej a nepodnikateľskej sfére. Nezamestnanosť, politika zamestnanosti. Sociálne zabezpečenie, dávky sociálnej starostlivosti.