Makroekonomický otazník Potenciální output ekonomiky v transformaci - Bárta, Vladimír
Odhad vývoja potenciálneho outputu českej ekonomiky v posledných troch rokoch. Definícia potenciálneho outputu. Štandardné metódy odhadu potenciálneho outputu v ČR. Neštandardné prístupy. Nepriame metódy odhadu potenciálneho outputu.