Odborári nesolidárne roztrieštili svoj majetok - Jurina, Ľ.
Diskusia o využití majetku odborov. Finančné toky v odboroch do r.1993, kedy zaniklo ROH a po všeodborovom zjazde v marci 1990. Delenie majetku troch kategórií 1. detské zariadenia, 2. majetok odborových zväzov, 3. finančné prostriedky a nehnuteľnosti. Vznik obchodných spoločností. Polemika o zdrojoch pre KOZ SR, príspevky, výnosy z odborového majetku, sociálny fond.