Vzdelávanie kontrolórov - Petrík, Gejza
Úloha strediska pre vzdelávanie pracovníkov kontroly v SR formou rekvalifikačných kurzov a školení, najmä kontrolných pracovníkov z orgánov štátnej správy, na centrálnej i miestnej úrovni. Tematické zameranie kurzov pre vzdelávanie pracovníkov. Odborné zameranie vzdelávacej činnosti v kurzoch. Finančné náklady súvisiace s činnosťou strediska.