Rozmýšľať a konať regionálne - Búšik, Jozef
Zriadenie "úseku regionálnej stratégie" na Centre strategických štúdií SR, ktoré týmto preberá oficiálne gestorstvo nad formovaním a zabezpečovaním regionálnej stratégie a politiky v SR. Sekcie úseku regionálnej stratégie. Činnosť úseku regionálnej stratégie.