Kúpiť si byt do vlastníctva sa vyplatí - Trubáček, M.
Legislatíva upravujúca v SR kúpu bytov v obecnom vlastníctve. Ceny pozemkov patriacich k bytom, postupný rast cien, súčasný stav. Stavebné sporenie, 40 perc. prémie od štátu a nízky úver nahrádzajú príspevky štátu na byty do r.1989. Minimálne prevody nehnuteľností, daňové podvody v súvislosti s cenou nehnuteľností.