Jak dál s nájemným? Sociálně neúnosné řešení - Císař, J.
Deregulácia ako podmienka vzniku trhu bytov. Miera inflácie ako kritérium plošného zdražovania nájomného. Metodika určovania výšky nájomného. Návrhy na úpravy nájomného.