Nad novelou živnostenského zákona - Urmín, F.
Konzultácia k vládnemu návrhu zákona, ktorým sa dopĺňa zákon č.455/1991 Zb. o živnostenskom podnikaní (živnostenský zákon), ktorý schválila NR SR dňa 27. apríla 1994. Dôvody pre vytvorenie vládneho návrhu zákona. Zmeny v postavení a fungovaní zodpovedných zástupcov z hľadiska záujmov štátu na riadnom a odbornom vykonávaní živnosti.