O živnostiach - Urmín, F.
Príprava novely zákona Národnej rady SR, ktorým sa zmenia niektoré predpisy upravujúce živnostenské podnikanie a štátnu správu v živnostenskom podnikaní. Popis konštrukčných prvkov, ktoré boli pri tvorbe návrhu zákona rešpektované. Popis jednotlivých hľadísk, z ktorých sa vychádzalo pri tvorbe novely zákona.