Jak hospodaří obce? - Kameníčková, Věra
Vývoj miestnych rozpočtov v prvom polroku r. 1994. Sezónnosť v miestnych rozpočtoch. Podhodnotenie príjmov. Dotácie a rozpočty obcí. Miestny dlh. Analýza hospodárenia miestnych rozpočtov v r. 1993 a v prvom polroku r. 1994 tvorí základ pre návrh miestnych rozpočtov na r. 1995.