Miestne rozpočty - Slezáková, A.
Číselné vyjadrenie finančného hospodárenia obcí SR. Rozpočet pre príjmy a výdavky miestnych samospráv v roku 1993, pre miestne dane a poplatky v roku 1993, pre dotácie na samosprávne funkcie obcí, pre výdavky na telesnú výchovu a šport, a iné druhy výdavkov.