Vyrovnáme rozpočet navždy? Rozpočet a vestavěné stabilizátory - Holub, Tomáš
Problematika zostavenia vyrovnaného rozpočtu. Vhodnejšia alternatíva pre fiškálnu politiku vlády - cyklicky vyrovnaný rozpočet. Prípady mimoriadnych investícií. Snaha českej vlády presadiť ústavný zákon o vyrovnanom rozpočte.