Výdavky štátneho rozpočtu budú podliehať mesačnej regulácii - Miháliková, A.
MF SR rozpíše výdavky štátneho rozpočtu na mesiace posledného štvrťroka 1994, aby sa zabránilo nárastu schodku (v r.1993 v novembri schodok 16 mld Sk, v decembri až 27,6 mld.). Súčasný schodok štátneho rozpočtu, čerpanie a predpokladané príjmy a výdavky do konca roka.