Dane a humor Občan a podnikateľ sa neraz musí skloniť pred nezmyselnými zákonmi - Brda, J.
Upozornenie na nejednoznačný výklad niektorých oznámení Ministerstva financií SR o účtovníctve v súvislosti s daňovými predpismi.