Daňové "abc" Uplatnenie osobitnej sadzby dane z príjmov fyzických osôb v roku 1994 - Piršelová, Dagmar
Zaktualizovaný príspevok z nultého čísla časopisu "Zrážková daň z príjmov fyzických osôb v roku 1993" vzhľadom na novelizáciu zákona o daniach z príjmov č.286/1992 Zb. v znení ďalších predpisov (úplné znenie v Zbierke zákonov pod č.147/1994 Z.z.). Jednotlivé druhy príjmov a výška osobitnej sadzby dane, ktorú je platiteľ dane povinný zraziť a odviesť správcovi dane - daňovému úradu.