Dôstojná inštitúcia v meste a v budove s bohatou históriou - Kreutz, J.
Pobočka NBS v Banskej Bystrici. Rekonštrukcia budovy. Nová organizačná štruktúra. Činnosť banky, doškoľovanie v odbornej a jazykovej oblasti, preberanie skúseností, využívanie výpočtovej techniky, organizovanie medzinárodnej výstavy finančníctva, bankovníctva a poisťovníctva FINEX.