Komunálne financovanie - Mihalik, Jozef
Prvá Komunálna banka, a.s. so sídlom v Žiline vstupuje na peňažný trh ako špecializovaná banka so zameraním svojich služieb a produktov na financovania rozvojových programov miest a obcí Slovenskej Republiky.