Obchodní banky Přestavba bankovního systému v Rusku. 1 - Remčukov, K.
Najdynamickejší rozvoj bankového sektora v ruskej ekonomike. Reforma bankového sektora. Rusko - krajina malých a stredných bánk. Poskytovanie úverov. Koncentrácia bánk v Moskve. Problém dlžníkov a bankroty bánk. Rast vplyvu bánk na ekonomické a politické procesy v Rusku.