Zákazník sa musí naučiť dobre počítať Hypotéky a stavebné sporenie v Nemecku - Rival, P.
Peňažné inštitúcie poskytujúce v SRN hypotéky na kúpu bytu, či domu. Ceny priemerných rodinných domov klesajú, relatívne nízky úrok. Odpisy výdavkov spojených s financovaním kúpy formou technicky znížených úrokov. Stavebné sporenie s nižším úrokom. Nový trend - financovanie z jednej ruky.