Bratislavská opčná burza po roku Na slovenskom kapitálovom trhu - Legéň, A.
Činnosť jedného z organizátorov slovenského trhu s akciami. Obchody na opcie a termínové kontrakty ôsmich spoločností. Neexistencia promptného trhu s akciami vyvolala zavedenie jednodňového termínového kontraktu. Obchody s opciami na akcie českých podnikov, produkt BOY a ďalšie služby BOB (semináre, vyrovnanie obchodov, legislatíva atď.).