Definitívne výsledky 27. kola periodických aukcií RM-Systému Slovakia, od 23.9.1994 do 6.10.1994
Abecedne usporiadaný zoznam spoločností, s ktorých účastinami sa obchodovalo v 27. kole periodických aukcií RM-Systému Slovakia s nasledovnými údajmi: názov spoločnosti, aukčná cena, uskutočnené obchody, objem obchodov, ponuka, dopyt, dolná a horná hranica prípustného cenového pásma pre 28. aukčné kolo.