Fond národného majetku SR po prvýkrát ponúka akcie na kapitálovom trhu
Predaj akcií 88 slovenských účastinných spoločností z portfolia FNM na kapitálovom trhu (jún-júl 1994) v RM-Systéme Slovakia, BCPB a BOB. Zoznam spoločností, počet predaných účastín a percento zo základného imania. Pozri tiež príspevok J. Hajka na s.1 prílohy.